Mandle v medu, 650 gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mandle v medu, 650 gr

Sklenice 650 gr

Obsah mandle a med

Produkt obsahuje 200 g (loupaných a neloupaných) mandlí v medu.

Produkt obsahuje loupané a neloupané mandle v květovém, zejména akátovém medu. Neobsahuje žádná dochucovadla, sladidla, ani umělé sirupy, jen 100% med.

Uchování mandlí a medu

Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu, a to i akátového. Med do tekutého stavu můžete znovu přivést pomalým zahříváním do 45°C, nejlépe ve vodní lázni. Krystalizace není důvodem pro reklamaci zboží.

252 Kč S DPH

225 Kč BEZ DPH

225 Kč Bez DPH

check Skladem

Mandle v medu jsou lahodnou pochoutkou, která spojuje chutné, křupavé mandle s medem. Tato kombinace poskytuje sladkou a ořechovou chuť s jemnou křupavostí. Zde je stručný popis:

Ingredience: Mandle v medu jsou vyrobeny tím, že mandle jsou ponořeny nebo pokryty medem. Med slouží jako sladidlo a lepící látka, která přilne k mandlím.

Chutný kontrast: Kombinace mandlí a medu nabízí výrazný kontrast mezi sladkostí medu a ořechovou chutí mandlí. Med zvyšuje chuť mandlí a poskytuje jim sladkou nótu.

Textura: Mandle v medu mají jedinečnou texturu, kdy jsou mandle obalené medem, což vytváří křupavý, sladký a lepkavý povrch. Tato textura je výrazná a uspokojivá pro mnoho lidí.

Použití: Mandle v medu se často konzumují jako samostatná pochoutka nebo mohou být použity jako příloha k různým pokrmům. Jsou oblíbené i v dezertech, jako jsou zákusky, zmrzlina nebo jogurty.

Výroba: Výroba mandlí v medu zahrnuje namáčení nebo obalení mandlí v tekutém medu a následné sušení, dokud med neztvrdne a vytvoří sladký obal kolem mandlí. Někdy mohou být také obalené v cukru nebo čokoládě pro dodatečnou chuť a texturu.

Mandle v medu jsou oblíbenou pochoutkou, která je ceněna pro svou kombinaci sladkosti a ořechové chuti. 

 

med0048
chat Komentáře (0)