Lískové ořechy v medu, 140 gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lískové ořechy v medu, 140 gr

Sklenice 140 gr

Produkt obsahuje 30g lískových jader v medu

 V produktu nejsou žádná dochucovadla, sladidla či umělé sirupy, ořechy jsou naložené jen ve 100% čistém medu.

Uchovejte v chladu, suchu a temnu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a známkou kvality. Do tekutého stavu med přivedete pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C. Krystalizace není na závadu a není důvodem pro reklamaci zboží.

76 Kč S DPH

68 Kč BEZ DPH

68 Kč Bez DPH

check Skladem

Lískové ořechy v medu jsou chutným pokrmem, který může nabídnout některé zajímavé vlastnosti a výhody, zejména v oblasti výživy a chuti. Zde je několik vlastností a výhod spojených s lískovými ořechy v medu:

Výživa: Lískové ořechy jsou bohatým zdrojem zdravých tuků, bílkovin, vlákniny, vitamínů (zejména vitamínu E) a minerálů (zejména hořčíku a draslíku). Tato kombinace živin může přispět k celkové výživě.

Antioxidanty: Lískové ořechy obsahují polyfenoly, což jsou silné antioxidanty. Antioxidanty mohou pomoci chránit buňky před poškozením volnými radikály a mohou mít pozitivní vliv na zdraví.

Zdravé tuky: Lískové ořechy obsahují zdravé tuky, zejména mononenasycené a polyenenasycené mastné kyseliny. Tyto tuky mohou přispět k podpoře zdravého srdce a snížení hladiny škodlivého LDL cholesterolu.

Zlepšení trávení: Lískové ořechy mají obsah vlákniny, což podporuje zdravou trávicí soustavu a může pomoci snižovat riziko zácpy.

Energetický zdroj: Lískové ořechy jsou bohaté na energii, což je užitečné pro lidi, kteří potřebují rychlý zdroj energie během fyzické aktivity.

Výborná chuť: Lískové ořechy mají charakteristickou chuť, která je oříšková a jemně sladká. Když jsou namočeny v medu, tato chuť může být obohacena sladkostí a lepkavostí.

Chutný dezert: Lískové ořechy v medu jsou oblíbeným dezertem a chuťovou pochoutkou.

Je třeba mít na paměti, že i když lískové ořechy v medu mají mnoho výhod, jsou také energeticky hustým jídlem, a proto by měla být konzumace měřená. Lidé s alergií na ořechy by měli být opatrní, protože lískové ořechy jsou potenciálně alergenní potravinou.

 

med0055
chat Komentáře (0)