Vlašské ořechy v medu,650 gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vlašské ořechy v medu,650 gr

Sklenice 650 gr

Produkt obsahuje 170 g vlašských ořechů v medu

Skladování vlašáků v medu

Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a známkou kvality. Med můžete do tekutého stavu opět přivést pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C.

Produkt obsahuje vlašské oříšky v květovém akátovém medu. Nejsou přidána žádná ochucovadla, barviva, sladidla, ani sirup. Ořechy jsou ve 100% medu. Ořechy nakládáme do akátového medu, aby krystalizace probíhala pomaleji.

242 Kč S DPH

216 Kč BEZ DPH

216 Kč Bez DPH

check Skladem

Vlašské ořechy v medu mají několik zajímavých vlastností a beneficíí, které mohou být pro zdraví a chuťové pohárky velmi prospěšné. Zde jsou některé z těchto vlastností:

Výživné: Vlašské ořechy jsou bohatým zdrojem zdravých tuků, bílkovin, vlákniny, vitamínů a minerálů, jako je omega-3 mastné kyseliny, vitamín E, vápník, draslík a hořčík.

Antioxidanty: Vlašské ořechy jsou bohaté na polyfenoly, které mají antioxidantní vlastnosti. Antioxidanty pomáhají chránit buňky před poškozením volnými radikály a mohou přispět k prevenci různých onemocnění.

Zdraví srdce: Omega-3 mastné kyseliny obsažené vlašských ořeších jsou spojovány se snížením rizika srdečních onemocnění a zlepšením hladiny cholesterolu. Med obsahuje přirozený cukr, který může pomoci udržet energii.

Zlepšení trávení: Vlašské ořechy obsahují vlákninu, která podporuje zdravý trávicí systém a pomáhá prevenci zácpy.

Energetický zdroj: Kombinace vlašských ořechů a medu poskytuje zdravé tuky, bílkoviny a sacharidy, což může posloužit jako rychlý zdroj energie.

Zlepšení imunity: Med má antimikrobiální vlastnosti a může pomoci posílit imunitní systém a bojovat proti nachlazení a infekcím.

Chutný dezert: Vlašské ořechy v medu jsou oblíbeným dezertem a chuťovou pochoutkou, která může potěšit sladké zuby.

Je však třeba poznamenat, že vlašské ořechy v medu jsou energeticky bohatým pokrmem, a pokud je konzumujete, mějte na paměti, že byste měli udržovat měřenou konzumaci, aby nedošlo k nadměrnému příjmu kalorií. Dále by osoby s alergií na ořechy měly být opatrné, protože vlašské ořechy jsou potenciálně alergenní potravinou.

med0054
chat Komentáře (0)