Ořechy v medu mix, 140 gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ořechy v medu mix, 140 gr

Sklenice 140 gr

Produkt obsahuje 40g oříšků v medu.

Obsah oříšků v medu

Produkt obsahuje směs oříšků v medu (např. mandle, vlašské ořechy, paraořechy, kešu, arašídy a lísková jádra), a to vše ve 100% květovém medu. Druhy ořechů v medu je mohou lišit podle dostupnosti. Tento produkt neobsahuje žádný ovesný či jiný sirup, ani žádná jiná dochucovadla

Uchovejte v chladu, suchu a temnu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu a známkou kvality. Do tekutého stavu med přivedete pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C. Krystalizace není na závadu a není důvodem pro reklamaci zboží.

76 Kč S DPH

68 Kč BEZ DPH

68 Kč Bez DPH

check Skladem

Směs ořechů v medu může nabídnout některé zdravotní účinky díky kombinaci zdravých ořechů a medu. Zde jsou některé z potenciálních účinků této pochoutky:

Zdravé tuky: Ořechy jsou bohaté na zdravé tuky, zejména mononenasycené a polyenenasycené mastné kyseliny, které mohou pomoci snižovat hladinu škodlivého LDL cholesterolu a podporovat zdravé srdce.

Antioxidanty: Ořechy jsou zdrojem polyfenolů a vitamínu E, což jsou silné antioxidanty. Antioxidanty mohou chránit buňky před poškozením volnými radikály a přispívat k ochraně před různými onemocněními.

Vláknina: Ořechy obsahují vlákninu, která podporuje zdravou trávicí soustavu a může pomoci prevenci zácpy.

Energetický zdroj: Směs ořechů v medu poskytuje rychlý zdroj energie, což je užitečné pro lidi, kteří potřebují rychlou dávku energie během fyzické aktivity.

Zlepšení chuti k jídlu: Med a ořechy jsou oba chutné potraviny, což může pomoci zlepšit chuť k jídlu a potěšit sladké zuby.

Je třeba mít na paměti, že směs ořechů v medu je energeticky hustý pokrm, a proto by měla být konzumace měřená, zejména pro ty, kteří dbají na svou váhu. Dále, i když má tato směs mnoho výhod, měla by být součástí vyvážené stravy a nejíst ji v nadměrném množství.

med0057
chat Komentáře (0)