Med z Javorů, vrb, hrušní a slivoní,900 gr
Skladem
Med z javorů, vrb, hrušní a slivoní
Sklenice 900 gr
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozená vlastnost medu a známka kvality. Med můžete opět do tekutého stavu přivést pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C.
262 Kč
Med z Javorů, vrb, hrušní a slivoní,650 gr
Skladem
Med z javorů, vrb, hrušní a slivoní
Sklenice 650 gr
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozená vlastnost medu a známka kvality. Med můžete opět do tekutého stavu přivést pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C.
205 Kč
Med z Javorů, vrb, hrušní a slivoní,500 gr
Skladem
Med z javorů, vrb, hrušní a slivoní
Sklenice 500 gr
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozená vlastnost medu a známka kvality. Med můžete opět do tekutého stavu přivést pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C.
185 Kč
Med z Javorů, vrb, hrušní a slivoní,300 gr
Skladem
Med z javorů, vrb, hrušní a slivoní
Sklenice 300 gr
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozená vlastnost medu a známka kvality. Med můžete opět do tekutého stavu přivést pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C.
156 Kč
Med z Javorů, vrb, hrušní a slivoní,250 gr
Skladem
Med z javorů, vrb, hrušní a slivoní
Sklenice 250 gr
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozená vlastnost medu a známka kvality. Med můžete opět do tekutého stavu přivést pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C.
137 Kč
Med z Javorů, vrb, hrušní a slivoní,45 gr
Skladem
Med z javorů, vrb, hrušní a slivoní
Sklenice 45 gr
Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozená vlastnost medu a známka kvality. Med můžete opět do tekutého stavu přivést pomalým zahříváním, nejlépe ve vodní lázni do 45°C.
34 Kč
Med z Javorů, vrb, hrušní a slivoní

Med z Javorů, vrb, hrušní a slivoní

Med z javorů, vrb, hrušní a slivoní je velmi chutný a jedinečný. Tento med je směsí nektaru z květů těchto stromů a rostlin, a každý z nich přispívá k jeho charakteristické chuti, vůni a vlastnostem. Zde je popis medu, který je vyroben z těchto zdrojů:

Javorový med: Javorový med má bohatou, sladkou a jemnou chuť s lehkými tóny karamelu a vanilky. Jeho barva může být od světle zlaté po tmavší odstíny hnědé. Tento med je oblíbený pro svou vysokou kalorickou hodnotu a výraznou chuť. Může být používán jako sladidlo do různých pokrmů a nápojů, a je často viděn na snídaních s palačinkami nebo ovesnou kaší.

Vrbový med: Vrbový med má světlou a jemnou chuť s lehce květinovými tóny. Je často považován za med s nízkým obsahem cukru, což ho činí vhodným pro ty, kteří preferují méně sladkou chuť. Tento med je také známý svým využitím v tradiční medicíně pro své potenciální zdravotní výhody.

Hrušňový med: Med z květů hrušní má jemnou, ovocnou a lehce květinovou chuť. Jeho aroma může mít nádech hrušňového ovoce. Tento druh medu může být výborným doplňkem k různým druhům sýrů nebo je často používán v dezertech a omáčkách.

Slivoně med: Med z květů slivoní má typicky výraznou květinovou vůni a chuť s lehkými tóny slivoně. Může být velmi osvěžující a vhodný pro různé sladké a slané pokrmy. Slivoně med se někdy používá i při výrobě tradičních medových likérů.

Každý z těchto medů má své vlastní charakteristiky a využití v kuchyni. Kombinace těchto medů může vytvořit zajímavý a rozmanitý chuťový zážitek, a proto jsou oblíbenou volbou mezi milovníky medu a kuchaři.