Plástečkový med, 300 gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plástečkový med, 300 gr

Med s panenskou pláství.

Sklenice: 300 gr

Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace není na závadu, med krystalizací ztrácí jen na estetičnosti, rozhodně ne na kvalitě! Možno uchovávat i v mrazáku. Mráz medu neškodí.

146 Kč S DPH

130 Kč BEZ DPH

130 Kč Bez DPH

check Skladem

Plástečkový med, také známý jako med na pláství nebo med v pláství, je speciální druh medu, který se získává z včelího plástve. Tento druh medu je tradičně vyráběn včelami a sklízen včelaři ve formě malých pláství, které jsou obsazeny včelami a obsahují med a plástve. Plástečkový med má několik charakteristických rysů:

Přirozený vzhled: Plástečkový med zahrnuje včelí vosk, plástve a včelí prášek, což dává medu přirozený vzhled a texturu.

Jemná chuť: Tento med má často jemnou a lahodnou chuť s mírnou vůní včelího vosku. Chuť se může lišit v závislosti na tom, z jakých květů včely sbíraly nektar.

Zdravé složky: Plástečkový med může obsahovat zbytky pláství a pylu, což přidává různé výživné látky do medu.

Může být těžší na zpracování: Plástečkový med může být trochu těžší na zpracování než běžný med, protože obsahuje včelí vosk a plástve. Při konzumaci tohoto medu byste měli být připraveni na to, že můžete narazit na drobné kousky včelího vosku.

Plástečkový med je ceněn pro svou autentičnost a přirozenost. Jeho výroba a konzumace může být tradičním způsobem včelaření a zpracování medu.

 

med0033
chat Komentáře (0)